کباب میوه جات
نوشته شده توسط : علی فرزاد

روغن سبزی‌جات: 2 قاشق غذاخوری

شکر قهوه‌ای: 2 قاشق غذاخوری

آب لیموی تازه:‌2 قاشق غذاخوری

پودر دارچین: یک قاشق چای‌خوری

نعنای خرد شده تازه: ‌یک چهارم پیمانه

سیب: یک عدد، هسته‌های آن بیرون آورده و به قطعات دو سانتی‌متری تقسیم شود.

موز: 2 عدد، پوست کنده و به قطعات دو سانتی‌متری تقسیم شود.

هلو: 2 عدد، هسته آن جدا شده و به قطعات دو سانتی‌متری تقسیم شود.

کیوی: پوست کنده و به قطعات دو سانتی‌متری تقسیم شود.

آناناس تازه یا به صورت کمپوت: 100 گرم، به قطعات دو سانتی‌متری تقسیم شود.

توت فرنگی: 16 عدد، به قطعات کوچک تقسیم شود.

طرز تهیه:

• کباب‌پز را از قبل، گرم کنید.

• درون کاسه‌ای کوچک، روغن، شکر، آب‌ لیمو، دارچین و نعنا را با هم مخلوط کرده و کمی حرارت دهید تا شکر آن، آب شود.

• اگر از سیخ چوبی استفاده می‌کنید، آن‌ها را به مدت 10 دقیقه درون آب قرار داده تا نسوزند.

• میوه‌ها را به طور یکی در میان به سیخ بکشید.

• میوه‌ها را به مخلوط شکر آغشته کنید و آن‌ها را روی کباب‌پز قرار دهید.

• سیخ‌های حاوی میوه را به مدت 10- 8 دقیقه روی کباب‌پز قرار داده و مرتب بچرخانید و به محض این که قهوه‌ای رنگ شده و از درون داغ شدند آن‌ها را از روی حرارت بردارید.

کباب میوه‌جات


منبع:همشهری آنلاین




:: موضوعات مرتبط: آشپزی وسلامت , ,
:: برچسب‌ها: کباب , میوه , سالم ,
:: بازدید از این مطلب : 431
|
امتیاز مطلب : 30
|
تعداد امتیازدهندگان : 7
|
مجموع امتیاز : 7
تاریخ انتشار : پنج شنبه 2 تير 1390 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: